Online Indretningshjælp

Hej, jeg hedder Mette Pedersen er uddannet indretningskonsulent fra Arkitektskolen for indretningsdesign i Odense. Udover min webshop her på hjemmesiden har jeg stor interesse og erfaring indenfor boligindretning. Jeg tilbyder indretningshjælp online, hvor jeg i samråd med dig hjælper til at få et bedre udtryk i din boligindretning.

Når du vælger indretningshjælp får du et visuelt overblik og konkret indsigt i hvad der skal indkøbes til et rum, så der er sammenhæng i stil, farver og stemning i din boligindretning. Det færdige indretningsoplæg indeholder fx forslag til vægmaling, gulv, møbelplacering, accessories, belysning, gardinforslag, samt udvalg af møbler der passer til stilen. Dette tages altid personligt udgangspunkt i dit budget for opgaven, samt ønsker og behov.

Sådan foregår det

Inden opgavens start vil der være tre elemeter jeg har brug for fra dig før jeg kan gå i gang. Du skal svare på et tilsendt spørgeskema, samt opmåle og tage billeder af rummet og dets vægge. Du udfylder blot nedenstående formular og så sender jeg en udføreligt beskrivelse af hvad du skal gøre. Det er let og enkelt og du guides undervejs.

 

Tre ting du modtager inden start

Et spørgeskema: som du svarer udføreligt på. På den måde får jeg et indblik i behov, ønsker, stil mv. Jeg stiller evt. supplerende spørgsmål via mail, hvis dette er nødvendigt.

Vejledning til opmåling: Her beskrives hvordan du måler rummet op, samt hvad der tages højde for mv. Så jeg får de rette mål oplysninger over rummet.

Vejledning til fotografering af rummet: Her beskrives hvad du skal fotografere i dit rum og hvilken vinkel du tager billederne fra. Her beskrivelses også hvad du skal gøre hvis der er eksisterende møbler du ønsker at beholde og jeg derfor skal inddrage i indretningsforslaget.

 

Et færdigt indretningsforslag for hvert rum består af

Sagsbeskrivelse

Hvor jeg beskriver omfanget af den kommende indretningsopgave, mine overordnede tanker og ideer med rummet, ud fra dine ønsker og behov.

Måltegninger

Optegninger af rummet ud fra dine opmålinger. Her vises forslaget til hvordan de forskellige møbler og elementer placeres i rummet.

Præsentations/konceptplanche

Her vises og skitseres rummet med foreslåede møbler, elementer og farver. Stilen præsenteres så du får en klar ide om sammenhængen og hvordan den rette stemning forventes at blive i det respektive rum.

Mønsterplanche

Hvor du får konkrete billeder og en detaljeret beskrivelser af de foreslående møbler, accesories, billeder, vægfarve mv. Du får overblik over hvor tingene købes, pris, mål, farve mv. Alt sammen beskrevet så du kan gå direkte på shoppetur.

 

Pris for online indretningshjælp

Rum op til 12 m2 = 1395,- incl moms.

Rum op til 25 m2 = 1895,- incl moms.

Rum op til 50 m2 = 2195,- incl moms.

Det eksakte prisoverslag udregnes når jeg modtager dine måltegninger over rummet. Der laves samlet rabat pris over flere rums opgaver.

Når jeg har modtaget dit spørgeskema, billeder og opmåling, og vendt tilbage med evt. supplerende spørgsmål, er jeg klar til at starte opgaven. Du indbetaler da 50% af det aftalte beløb. Og de restende 50% indbetales ved opgavens afslutning.

 

Garanti for indretningsopgaven

Når jeg indretter med farver tager jeg aldrig udgangspunkt i farver ud fra en online side på en computerskærm, da dette sjældent stemmer 100% overens med virkeligheden. Jeg tager altid udgangspunkt i farvesammensætningen fra den virkelige verden. Dog er anbefaling med vægmaling at der først købes en farveprøve som males op i 1×1 meter på væggen, da farvet maling kan afhænge meget af rummet øvrige lysindfald mv.

Stil og stemning er individuel og en smagssag. Når jeg laver et indretningsforslag til dig stiller jeg den garanti at stil og stemning er udarbejdet ud fra dine ønsker og behov. Jeg er uddannet i at indrette ud fra forskellige stilarter og jeg garanterer derfor at stilart, stemning og farver harmonerer sammen, i samråd med dig og dine ønsker.

 

tekst_underskrift

_50A1381

 


Felterne er ikke udfyld rigtig

Beskeden er sendt, du hører noget snarest muligt.