På tur til Sverige kun med håndbagage

granit

Ja det lyder måske meget let, men det var det bestemt ikke. Jeg har været i Stockholm i nogle dage, og raget mig noget lækker boliginspiration til mig. Jeg kunne have købt hele Stockholm med hjem, men tro det eller ej, så klarede jeg den retur i fly kun med håndbagage, uden overvægt. Jeg synes jo, Sverige er et land der har forstået meget, også indenfor boligindretning. Lækker træ, planter og det industrielle bærer deres boliginspiration især præg af. Da jeg daffede rundt i Stockholms gader, var der specielt en butik jeg konstant blev ved med at elske at komme ind i. En butik der hedder Granit. Her får man virkelig inspiration for alle pengene når man shopper. Ikke nok med at deres varer er skønne, så er denne butik samtidigt fantastisk til at får deres varer kombineret, og det giver simpelthen lysten til at købe hele biksen med hjem. Stilen for indretningen er først og fremmest industriel, med fede opbevarings løsninger i metal, zink og skønne vandrør, for kun at nævne nogle. De fineste ting til køkkenet, i marmor, beton og lækkert træ. Især vild var jeg med at komme ind i butikken og opleve en fed plante stemning uden lige. Fede ler krukker, med de skønneste hænge ampler ned fra loftet, og de flotteste hængekøjer. Levende stemning og rå stil fra top til tå. Så cool..

Så planlægger du tur til Sverige – så skal du simpelthen ikke gå glip af denne skønne butikskæde. Du kan se mere på deres hjemmeside her – desværre sender de ikke varer til Danmark 🙁

tekst_underskrift

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *