Sydlandsk stemning i stuen

hængekøje_2

De seneste dage har jeg været i sving med med boremaskinen i stuen, og jeg har vist aldrig sat noget så godt fast i væggen før, og med så store kroge. Jeg har fået indrettet mit vindues hjørne i stuen, og min hængekøje er endelig kommet på dens rette plads. Jeg har altid gerne ville have en hængekøje i min bolig, det giver en anderledes og hyggelig stemning.Træstammen er et gammelt fund, fundet i nærliggende skov for et par år siden. Nu glæder jeg mig bare til at få tid til at slænge mig og slappe af, kigge ud på gråvejret og drømme mig til en mere sydlandsk stemning.

hængekøje_1

  tekst_underskrift

4 svar til “Sydlandsk stemning i stuen”

  1. Hvor ser det bare super fint ud 🙂

  2. Nanna Skydt siger:

    Hej!
    Hvordan har du fastmonteret stammen? 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *