Sommerstemning i haven

urtepotter-haven

Ej hvor blev jeg glad over at stå op her til morgen, og kigge ud på solskinnet og glemme alt om den seneste uges kedelige gråvejr. Jeg har glædet mig sådan til, at komme i haven og plante og nyde min nye plante bænk som jeg i dag vil vise Jer. Egentlig er det lidt tid siden jeg lavede den, men den tar sig altså bedst ud på et billede i solskin end gråvejr.

Den er lavet af en gammel murretrelle, og som ben har jeg købt et par beton blokke fra Jem&fix. Ellers er skuret blevet tømt for zinkfad, og gamle urtepotter og en gammel løgkasse. Bænker her skal bare fungere som pynt, og som dekoration til mine planter.

Jeg har hængt et par af mine hængeurtepotter ned fra sternen. Der er efterhånden mange af Jer der har spurgt mig om mine beton urtepotter ikke kan anvendes udenfor, og det kan de sagtens. Synes bestemt at de her hænge urtepotter er skabt til det.

Håber i får en dejlig dag i det skønne solskinsvejr.

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *