Nordisk beton jul

Er i kommet i sving med julepyntingen derhjemme i stuerne??

julepynt-betonhylder

Det er sparsomt hvad farverne angår i mit års julepyntning i boligen. Jeg har primært fokuseret på sort, beton, svag grøn, piftet op med natur. Enkelt, afdæmpet og stilrent som jeg nu bedste kan lide det. Jeg hører ofte at mange synes at sort, grå og hvidt bliver for kolde farver i julen, men jeg er slet ikke enig. Det kan efter min mening blive lækkert og varmt, ved at mikse det op med naturens materialer som fx et par kogler og grangrene.

Jeg er også hoppet med på den populære bølge med at dekorere med dyr i plastik, med pels, og pyntet med lidt gran, synes jeg de klæder mine betonhylder ret godt.

Mine betonhylder er der efterhånden mange der har spurgt til om jeg sælger i min shop, og hidtil har jeg sagt nej, da de simpelthen bliver for tunge at sende ud til kunder som det er pt. Men jeg kan med glæde informere jer om at jeg næste år går med planer om at fremstille nogle mindre hylder som kommer til salg i shoppen, til alle Jer mange beton elskere derude.

Jeg glæder mig som en gal til at komme i gang i det nye år..

tekst_underskrift

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *