Lav dit eget natur juletræ

juletrae-paa-vaeggen_3

Jeg vil lige dele en lyn hurtig og helt gratis jule DIY med jer i dag. Den smukkeste og naturlige af slagsen. Da jeg gik tur med vovsen imorges, samlede vi en bunke grene med hjem, med den fineste grønlige løv farve. Så formiddagen gik med at lave et naturligt jule vægophæng.

Til hele herligheden har jeg brugt 13 grene i varierende størrelse, som jeg har lagt op på gulvet. Efterfølgende har jeg bundet den sammen med brun bastsnørre. Jeg er startet binderiet på den nederste pind, i den ene side og fortsat op til toppen, og ned af den anden side. Der er cirka 10 cm imellem hver pind, og snoren er snoet rundt om hver pind inden der fortsættes til den næste. Når juletræet hænger på væggen, er det lettest at justere lidt på pindene. Jeg har pyntet træet med lidt gran, et par rustne lysholdere og lidt lærkegrene kogler, som er limet fast med en limpistol. Stjernen er fra gemmerne, og er i sin tid foldet i gjorde. Den er sat fast på væggen med et søm.

                                                    juletrae-paa-vaeggen_2

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *