Natur i badeværelset

badevaerelse_trae

 

Ingen start på et nyt år, uden start på nye projekter i boligen, sådan lyder sætningen hvert fald for mig. Min start på året har stået på tapetsering og maling af vores lille badeværelse. Det trængte i den grad til en overhaling, dog kun på et overfladisk plan. I forvejen har vi råhvide klinker på gulvet, som vi har bibeholdt, da de egenlig er meget pæne og enkle. Men i det forkerte lys kunne de fremstå alt for gullige, hvilket var synd, så jeg valgte at male væggene lys grå, og det har gjort at klinkerne pludselig fremstår mere hvide end de reelt er.

Naturen har igen fundet sig vej, og jeg elsker træ til den har lys grå vægfarve. Jeg har været så heldig at finde en tyk gren, med det helt rette bøj, perfekt til en toilet rulleholder. Behovet for at kunne opbevare et par blade har jeg løst ved, at lave en meget simpel magasinholder af bastsnor i forskellige længer, der er bundet fast om grenen, og afsluttet i bunden med et par trækugler. Let og enkelt og fylder næsten ingenting.

Den store gren i hjørnet har ikke en funktion – endnu – det kan være at jeg finder på noget hen af vejen. Men indtil videre er den bare til pynt. Jeg synes der sker noget magisk i et rum, når man dekorer i dens hjørner, det er som skabt til liv.

 

badevaerelse_toiletrulleholder

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *