Vægplanter i stuen

billedvæg_1

I weekenden fik jeg lyst til at gøre lidt ved stuen, så en rolig søndag blev brudt med larmen fra boremaskinen. Udover at ramme et par skønne plakater ind, så fik jeg den ide, at jeg ville have mine planter til at hænge svævende på væggen. Synes selv det er blevet meget godt. Et enkelt og farverigt look til væggen. Jeg har sat krukkerne fast ved at bore et vinkelbeslag på væggen. Beslaget jeg har sat fast er rimelig bred, så krukkerne står bare ovenpå beslaget. Det var egentlig meningen at jeg ville sætte en skrue fast i bunden af krukken, så den sidder fast, men skruen kunne ikke binde fast i lerkrukken. Jeg overvejer i stedet af sætte dem fast med lidt montagelim. Indtil videre står de fint. De krukker jeg har valgt er selvfølgelig uden hul i bunden 🙂 Kurven er hængt op i lædersnor.

billedvæg_3

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *