Lille natur gren i vinduet

jul-green-i-vinduet_2

jul-green-i-vinduet_1

Vupti så kom der lige en lille fin og sart gren op i vinduet. Jeg blev åbenbart ikke helt færdig med julepyntningen i stuen forleden, og noget siger mig at jeg ikke gør det før den 24. Dec. Jeg nyder at få ideerne hen af vejen. Jeg har egentlig altid formået, at sidde lidt fast i det at dekorere en vindueskarm. Det kan efter min mening hurtigt komme til at se så rodet ud, derfor er jeg fan af at hænge noget op i vinduet. Det er som om at det giver lidt lethed, og det ser også smukkere ud udefra.

Så derfor kom der til at hænge en gren i vinduet. Faktisk var det meningen, at der skulle sidde levende lys i den (synes jeg) mega fede rustne lysholder. Men der satte Hr. Pedersen altså foden i, og vægtede brandfare højere end mine pludselige indskudte ideer. Manden har jo ret, hvad tænkte jeg lige på. Så i må nøjes med tanken og ideen 🙂 Man kan jo også bruge en mini lyskæde og sno omkring grenen, det vil også være smukt.

Udover den rustne lysholder, har jeg igen holdt mig til naturfarver, og foldet nogle papirstjerner af genbrugs papirstrimler.

Ha en fortsat kreativ december derude

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *