Lidt tips til hylde styling

betonhylder-1

 

I et tidligere indlæg viste jeg hvordan man kunne lave sine egne betonhylder. Jeg har som sagt lavet mine for et stykke tid siden, og de har desværre stået nøgne alt for lang tid, inden jeg fandt frem til hvilken funktion de skulle have i køkkenet. Gudskelov kom jeg i det rette humør til at få dem dekoreret, de fremstår altså en del pænere når de stylet lidt. Jeg hører dog ofte fra andre, at jeg langt fra er den eneste med det hængeparti bag mig. At det åbenbart er lidt svært, at få fundet frem til hvad de hylder skal indeholde. Og hvis de hænger i køkkenet, så skal der samtidigt osse være en vis orden. Balancen imellem at have for meget eller slet intet, den er svær. Så hvis du selv hører til dem med det samme hængeparti, så giver jeg her et par af mine fif til hvad der kunne være på hylderne, sådan at der er en god balance.

Jeg har valgt, at dekorere med flere forskellige tunge/kolde materialer på mine hylder, som jeg synes klær beton godt. Så har jeg samtidigt sørget for at skabe liv og kontrast ved at mixe varme med kolde materialer, og tunge med lette. De basis materialer jeg har brugt i min dekoration, er b.la. genbrugsglas, metal, marmor og lertøj. Men for at skabe liv og varme, har jeg placeret en gammel trækasse til opbevaring af magasiner, en træskål og selvfølgelig nogle grønne planter. Det giver lethed til de tunge hylder, og så giver det også lidt naturligt farve.

.

Tips: 

Har du flere mindre ting, så saml dem evt. i en trådkurv, det skaber mere ro og orden.

Giv dine bøger et nyt look ved at pakke dem ind i dekorative tapetraster eller flot indpakningspapir.

Mix forskellige planter – tunge som lette – små som store.

.

betonhylder-2

betonhylder-4

.

IMG_5147

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *