Personlig gallerivæg

gallerivaeg_4

Endelig…. altså.. Så kom der laaaaangt om længe lidt mere liv på væggen i stuen. Har egentlig ville lave en spændende gallerivæg, i lang tid, men har ikke lige haft den rette geist til at kaste mig ud i projektet – før nu. At lave en spændende gallerivæg synes jeg tager tid. Der skal samles ind, vurderes og sammensættes i de rette farver og dimensioner. Nu er mit projekt gallerivæg hvert fald påbegyndt – der bliver nok ændret lidt og noget nyt kommer til hen af vejen.

Som centrum for hele opbygningen har jeg brugt den store indrammet plakat med glødepæren. Kan købes her: Rundt omkring den har så sammensat forskellige billeder og brikker med tekst. Jeg har valgt, at holde mit enkelt i hvide, grå og sorte farver, blandet med træ og grønne planter.

 

Mine 5 Tips til en personlig gallerivæg

Læg en plan for din opbygning og dine farvevalg inden du går i gang.

Afsæt god tid til at få samlet dine billeder og materialer ind.

Tænk i at blande forskellige materialer, såsom beton, træ, læder, glas, keramik mv.

Skab en fed effekt ved at hænge ting ud fra væggen, eller ned fra loftet.

Slå hovedet fra og stol på din kreativitet – hæng tingene tilfældigt på væggen – så skaber du liv og derved også en mere personlig væg.

.

gallerivaeg_3

Imellem billederne har jeg sat forskellige brikker op med positive tekster. De er alle købt i Idemøbler. På væggen har jeg også sat et stykke slidt træ fast, som der er fundet på en strand fra en ferie. Det skaber en god og anderledes effekt.  Fra loftet hænger en hængeplante, denne er købt færdiglavet i Silvan.

gallerivaeg_1

Som hylde til væggen har jeg monteret en lille stålkurv og isat en skøn kaktus i en betonkrukke. Det giver en solid struktur, til alt det lette. Stålkurven kan købes her: 

gallerivaeg_2

tekst_underskrift

2 svar til “Personlig gallerivæg”

  1. Marie siger:

    Hvorfra er stagen der er spiddet ind i væggen – den sorte med glas? 🙂 For den er virkelig fin, og sådan en gad jeg godt have 🙂

    • FornyDinBolig siger:

      Hej kære dig. Den er nemlig så fin og tidsløs. Den er en del år gammel, men dog ligeså anvendelig. Den er fra Menu, tror desværre ikke at de laver den længere. Bedste hilsner /Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *