Fornyelse af væg i stuen med kalkmaling

kalk-maling_2

Sommeren har rigtig været i gang de forgående uger, og først i sidste uges gråvejr fik jeg fået fjernet sveden fra panden og omsider taget mig sammen til at lave lidt vægforandringer herhjemme. Vi har en skillevæg mellem stue og køkken, som jeg i ny og næ ændrer farve på. Både fordi jeg ikke kan lade være, men også fordi den er lidt sart da vi har brændeovn sat i. Vi er vildt glade for det, men det kræver lidt maling en gang om året for at holde den flot. Så her har jeg min perfekte undskyldning for at male og forandre. Love It…

Malingen denne gang er en lækker kalkmaling – i en skøn grå og mat i farve. Faktisk var jeg så heldig at få to gratis bøtter maling for noget tid siden, da Boligliv gav deres læsere gratis maling. Og da jeg er storforbruger, og ved hvor dyrt maling er, så siger jeg ikke nej til gratis maling.

Den kalkmaling jeg har brugt er fra Jotun og kan klart anbefales. Den findes i så mange fede farver. Jeg valgte den der hedder grå skiffer.

JOTUN-LADY-MINERALS-5083-ST-PAULS-BLUE-II_tcm52-98718

jotun-lady-minerals-steg-for-steg-2_tcm52-98954

Jeg har malet et lag maling på med en tyk pensel, for at give den et rustikt strøg. Ønsker man i stedet et mere glat og “pænt” lag så rul den i stedet på.

Synes farven står flot til træet og den grønne plante.

kalk-maling_1

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *