Beton i indretningen – hvorfor dog??

De garvede følgere ved måske at jeg har en særlig forkærlighed for beton. Det lækre rustikke materiale har optaget mig i en del år efterhånden. Jeg er vild med den støvede lysegrå betonfarve, de små luftbobler og ru overflade. Det giver bare lige lidt ekstra kant til de masseproducerede ting i indretningen. Noget unikt og anderledes til de hvide vægge og fine glasvaser. Når jeg arbejder med beton så skaber jeg for det meste mindre genstande, som urtepotter, lysestager og lamper. Har dog også lavet borde og hylder, men sådanne store projekter kræver en del mere planlægning og hænder, da det færdige resultat bliver meget tungt. Men fedt er processen og resultatet. Hvis i kunne tænke Jer at se hvad der inspirerer mig i beton verdenen så kan i følge mig på Pinterest. Her søger jeg meget inspiration og lægger løbende billeder op.

.

betonbord

 

tekst_underskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *