Årets første julepynt

julestjerne-house-doctor

Så er det første julepynt hermed kommer frem fra den store julekasse, og den sydlandske stemning i stuen, har pludseligt ændret udtryk til en mere varm og hyggeligt julestemning. Ja jeg ved det, der er ikke meget der forbliver på samme måde herhjemme ret lang tid af gangen, jeg er nok lidt bange for at tingene gror fast.

Synes måske det er lidt tidligt at pynte til jul, men forleden var jeg ved at lede efter lyskæderne i julekassen, fordi jeg ville sætte lyskæder udendørs i vores buksbom. Når der bliver mørkt om aftenen elsker jeg at sidde og kigge ud på lysene i træerne – så herhjemme har vi udendørs lys i træet fra november til februar. I bunken med lys fandt jeg denne lille lyskæde med kun 40 lys. Den er for lille til haven synes jeg, så fik den ide at bruge den på mit nye indendørs træ i stuen. Det ser så hyggeligt ud både inde og udefra, og træet fremtræder så flot i mørket. Og nu jeg havde hovedet nede i den store julekasse, ja så kunne jeg ligeså godt pynte det lidt. De flotte stjerner der hænger fra loftet, og det smukke hvide julepynt i papir er begge fra House Doctor. De kan købes her:

.

julepynt-house-doctor

 

Glædelig “for” jul derude i mørket

tekst_underskrift

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *